Ultrasonic Flow Meter Kab

20+ Taun Pengalaman Manufaktur

Flowmeter Ultrasonik Transit-wektu sing dipasang ing tembok TF1100-EC

Katrangan singkat:

TF1100-EC Wall-mounted Transit Time Ultrasonic Flowmeter dianggo ing cara transit-wektu.Transduser ultrasonik clamp-on (sensor) dipasang ing permukaan njaba pipa kanggo pangukuran aliran non-invasif lan non-intrusif saka gas cair lan cair ing pipa sing kebak.Telung pasangan transduser cukup kanggo nutupi kisaran diameter pipa sing paling umum.Kajaba iku, kemampuan pangukuran energi termal opsional ndadekake analisa lengkap babagan panggunaan energi termal ing fasilitas apa wae.

Meter aliran sing fleksibel lan gampang digunakake iki minangka alat sing cocog kanggo ndhukung kegiatan layanan lan pangopènan.Sampeyan uga bisa digunakake kanggo kontrol utawa malah kanggo panggantos sauntara saka meter diinstal permanen.


TF1100-EC Wall-mounted Transit Time Ultrasonic Flow meter dianggo ingmetode transit-time.Transduser ultrasonik clamp-on (sensor) dipasang ing permukaan njaba pipa kanggo pangukuran aliran non-invasif lan non-intrusif saka gas cair lan cair ingpipa kebak.Telung pasangan transduser cukup kanggo nutupi kisaran diameter pipa sing paling umum.Kajaba iku, kemampuan pangukuran energi termal opsional ndadekake analisa lengkap babagan panggunaan energi termal ing fasilitas apa wae.

Meter aliran sing fleksibel lan gampang digunakake iki minangka alat sing cocog kanggo ndhukung kegiatan layanan lan pangopènan.Sampeyan uga bisa digunakake kanggo kontrol utawa malah kanggo panggantos sauntara saka meter diinstal permanen.

Fitur

fitur-ico01

Transduser non-invasif gampang dipasang, biaya efektif, lan ora mbutuhake pemotongan pipa utawa ngganggu proses.

fitur-ico01

Kisaran suhu Cairan Wide: -35 ℃ ~ 200 ℃.

fitur-ico01

Fungsi data logger.

fitur-ico01

Kapabilitas pangukuran energi termal bisa dadi opsional.

fitur-ico01

Kanggo bahan pipa sing umum digunakake lan diameter saka 20mm nganti luwih saka 6000m.

fitur-ico01

Kisaran aliran loro arah amba saka 0,01 m/s nganti 12 m/s.

Spesifikasi

pemancar:

Prinsip pangukuran Prinsip korélasi prabédan wektu transit ultrasonik
Kisaran kecepatan aliran 0,01 kanggo 12 m / s, loro-arah
Resolusi 0,25 mm/s
Repeatability 0,2% saka maca
Akurasi ± 1,0% saka maca ing tingkat> 0,3 m / s); ± 0,003 m / s saka maca ing tingkat <0,3 m / s
Wektu nanggepi 0,5s
Sensitivitas 0,003m/s
Damping nilai ditampilake 0-99s (bisa dipilih dening pangguna)
Jinis Cairan Didhukung Cairan sing resik lan rada kotor kanthi kekeruhan <10000 ppm
Power Supply AC: 85-265V DC: 24V/500mA
Jenis kurungan Dipasang ing tembok
Derajat pangayoman IP66 miturut EN60529
Suhu operasi -20 ℃ nganti +60 ℃
Bahan omah Fiberglass
Tampilan 4 baris × 16 huruf Inggris tampilan grafis LCD, backlit
Unit Pangguna Dikonfigurasi (Inggris lan Metrik)
Rate Rate lan Tampilan Kacepetan
Totalized galon, ft³, barel, lbs, liter, m³, kg
Energi termal unit GJ,KWh bisa opsional
Komunikasi 4 ~ 20mA (akurasi 0.1%), OCT, Relay, RS232, RS485 (Modbus), data logger
Keamanan Keypad lockout, sistem lockout
Ukuran 244 * 196 * 114 mm
Bobot 2,4 kg

Transduser:

Derajat pangayoman IP65 miturut EN60529. (IP67 utawa IP68 Yen dijaluk)
Suhu Cairan sing cocog Std.Suhu: -35 ℃ ~ 85 ℃ kanggo wektu cendhak nganti 120 ℃
Suhu Dhuwur: -35 ℃ ~ 200 ℃ kanggo wektu cendhak nganti 250 ℃
Range diameter pipa 20-50mm kanggo jinis S, 40-1000mm kanggo jinis M, 1000-6000mm kanggo jinis L
Ukuran Transduser Tipe S48(h)*28(w)*28(d) mm
Tipe M 60(h)*34(w)*32(d)mm
Tipe L 80(h)*40(w)*42(d)mm
Bahan saka transduser Aluminium (suhu standar), lan ngintip (suhu dhuwur)
Dawane kabel Std: 10 m
Sensor Suhu Pt1000 Akurasi Clamp-on: ± 0,1%

Kode Konfigurasi

TF1100-EC   Tembok-dipasang Transit-wektu Clamp-on Ultrasonik Flowmeter          
    sumber daya                                
    A   85-265VAC                                 
    D   24VDC                                    
    S   Sumber tenaga surya 65W              
        Pilihan Output 1                            
        N   N/A                                  
        1   4-20mA (akurasi 0,1%)                        
        2   OKT                                 
        3   Output Relay (Totalizer utawa Weker)                
        4   Output RS232                               
        5   Output RS485 (Protokol ModBus-RTU)            
        6   Fungsi panyimpenan data                          
        7   GPRS                                 
            Pilihan Output 2                        
                Padha ing ndhuwur                        
                Pilihan Output 3                      
                    Tipe Transduser                  
                    S   DN20-50                                 
                    M   DN40-1000                
                    L   DN1000-6000                
                        Rel Transduser Kab                
                        N   ora ana                
                        RS   DN20-50             
                        RM   DN40-600 (Kanggo ukuran pipa luwih gedhe, pls hubungi kita.)
                            Suhu Transduser      
                            S   -3585(kanggo wektu cendhak nganti 120)
                            H   -35200(Mung kanggo sensor SM.)  
                                Sensor Input Suhu    
                                N   ora ana            
                                T   Clamp-on PT1000
                                    Diameter Pipa     
                                    DNX   egDN20—20mm, DN6000—6000mm
                                        dawa kabel    
                                        10m   10m (standar 10m) 
                                        Xm   Kabel umum Max 300m(standar 10m) 
                                        XmH Suhu dhuwur.Kabel Max 300m
                                                 
TF1100-EC A 1 2 3 /LTC— M N S N DN100 10m   (conto konfigurasi)

Aplikasi

Service lan pangopènan
Ngganti piranti sing rusak
Dhukungan proses commissioning lan instalasi
Pangukuran kinerja lan efisiensi
- Evaluasi lan pambiji
- Pangukuran kapasitas pompa
- Pemantauan katup pengatur

Industri banyu lan limbah - banyu panas, banyu adhem, banyu sing bisa diombe, banyu segara, lsp)
Industri petrokimia
Industri kimia - klorin, alkohol, asam, lenga termal, lsp
Sistem pendinginan lan AC
Industri Pangan, Minuman lan Farmasi
Pasokan listrik- pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik termal & hidro), banyu feed boiler energi panas.etc
Metalurgi lan aplikasi pertambangan
Teknik mesin lan teknik pabrik-deteksi bocor, inspeksi, pelacakan lan koleksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: