Ultrasonic Flow Meter Kab

20+ Taun Pengalaman Manufaktur

Meter aliran sing beda digunakake kanggo kualitas banyu limbah sing beda

Aliran minangka jumlah dinamis, mula pangukuran aliran minangka teknologi sing kompleks, saka awak aliran sing diukur, kalebu gas, cairan lan cairan campuran saka telung sifat fisik cairan sing beda; Saka kahanan pangukuran, nanging uga macem-macem, ing metalurgi. industri minangka conto, produksi Cairan - pangukuran banyu, amarga saka sistem produksi beda, dipérang dadi banyu ring resik,turbidized banyu dering, banyu limbah baja, banyu limbah leburan, banyu limbah domestik lan media liyane sing beda.

Pilihan lan aplikasi sakaflow meter uga beda-beda miturut kualitas limbah sing beda-bedameter aliran.

 

Pengukur aliran ultrasonik

Ultrasonikflow meter nganggo teknologi multi-pulsa majeng, teknologi pangolahan digital sinyal lan teknologi koreksi kesalahan, supaya meter aliran bisa adaptasi karo lingkungan ing situs industri, pangukuran luwih trep, ekonomi lan akurat.Produk kasebut tekan tingkat lanjut ing omah lan luar negeri, bisa digunakake digunakake ing Petroleum, kimia, metalurgi, daya listrik, sumber banyu lan got fields.It uga diukur dening kacepetan aliran kanggo nggambarake ukuran aliran.

Sanajan ultrasonikflow meter muncul ing taun 1970-an, banget populer amarga bisa digawe dadi jinis non-kontak, lan bisa disambungake karo meter tingkat banyu ultrasonik kanggo ngukur aliran mbukak, lan ora gawé gangguan lan resistance kanggo fluid.Ultrasonicflow meter bisa dipérang dadi jinis prabédan wektu lan jinis Doppler miturut prinsip pangukuran.

Kajaba iku, ultrasonik Dopplerflow meter digawe saka efek Doppler biasane digunakake kanggo ngukur medium karo partikel dilereni soko tugas tartamtu utawa medium gelembung, kang wis watesan tartamtu, nanging solves masalah sing beda wektu ultrasonik.flow meter mung bisa ngukur cairan bening siji, lan uga dianggep minangka instrument becik kanggo pangukuran non-kontakbi-arah mili.

 

elektromagnetikflow meter

elektromagnetikflow meter iku anyarflow meter berkembang kanthi cepet kanthi perkembangan teknologi elektronik ing taun 1950-an lan 1960-an. Elektromagnetikflow meter minangka jinis instrumen sing nggunakake prinsip induksi elektromagnetik lan ngukur aliran cairan konduktif miturut gaya gerak listrik sing disebabake dening cairan konduktif liwat medan magnet eksternal.meter aliran ora gampang digunakake, kayata aliran reged, pangukuran aliran korosi.

Saluran ukur minangka pipa lurus sing mulus, sing ora bakal diblokir.Cocog kanggo ngukur cairan rong fase padhet sing ngemot partikel padhet, kayata pulp kertas, lendhut, limbah, lsp.

Perbandingan ultrasonik lan elektromagnetikmeter aliran

elektromagnetikflow meter lan ultrasonikflow meter, amarga saluran aliran meter ora nyetel alangan sembarang, ora alanganflow meter, cocok kanggo ngatasi masalah angel pangukuran aliran saka kelasflow meter, utamané ing pangukuran aliran tutuk amba wis kaluwihan liyane pinunjul, iku salah siji saka pangembangan cepet saka kelasflow meter.

Pungkasan, kanggo limbahflow meter pilihan, sabenflow meter nduweni kaluwihan lan cacat dhewe, ing proses perawatan limbah, kudu dipilih miturut kabutuhan nyata. Biaya ultrasonikflow meter kurang, akurasi pangukuran dhuwur, operasi stabil, instalasi lan pangopènan trep, rega ora bakal luwih dhuwur lan luwih karo Tambah diameteripun pipe, nanging bakal luwih lan luwih larang amarga saka Tambah swara path.Elektromagnetikflow meter nduweni pangukuran sing stabil, sawetara aplikasi sing wiyar lan bisa ngukur macem-macem media, nanging gampang diganggu dening gelombang elektromagnetik. Minangka diameter pipa mundhak, regane dadi luwih larang.


Wektu kirim: Oct-15-2021

Kirim pesen menyang kita: