Ultrasonic Flow Meter Kab

20+ Taun Pengalaman Manufaktur

Insertion Doppler Ultrasonic Flowmeter DF6100-EI

Katrangan singkat:

Seri DF6100-EI Doppler Insertion Ultrasonic Flow Meterbisa ngukur pipa logam utawa plastik kanthi jumlah gelembung udara utawa barang padhet sing digantung.

Teknik canggih ngidini piranti iki bisa digunakake kanthi linuwih lan pangopènan sing sithik.Transduser insersi ngidini piranti dipasang tanpa ngganggu tekanan utawa aliran sistem.


Seri DF6100-EI DopplerInsertion Ultrasonic Flow Meterbisa ngukur pipa logam utawa plastik kanthi jumlah gelembung udara utawa barang padhet sing digantung.

Teknik canggih ngidini piranti iki bisa digunakake kanthi linuwih lan pangopènan sing sithik.Transduser insersi ngidini piranti dipasang tanpa ngganggu tekanan utawa aliran sistem.

Fitur

fitur-ico01

Cocog kanggo ukuran pipa saka 65 nganti 4000mm

fitur-ico01

Kanggo cairan sing reged, sawetara gelembung udara utawa barang padhet sing digantung kudu diisi

fitur-ico01

Kemampuan pangukuran tingkat aliran sing apik banget, kurang nganti 0,05m / s

fitur-ico01

A sawetara saka sudhut pangukuran aliran, tingkat aliran dhuwur bisa tekan 12m / s

fitur-ico01

Transduser suhu dhuwur cocok kanggo cairan saka -35 ℃ ~ 150 ℃

fitur-ico01

Ora perlu mateni aliran pipa nalika nginstal transduser

fitur-ico01

Konfigurasi pangguna-loropaken

fitur-ico01

4-20mA, Relay lan output OCT

fitur-ico01

Akurasi: 2.0% Kalibrasi span

Spesifikasi

pemancar:

Prinsip pangukuran Doppler ultrasonik
Resolusi 0,25 mm/s
Repeatability 0,2% saka maca
Akurasi 0,5% -- 2,0% FS
Wektu nanggepi 2-60s kanggo opsional
Range Kecepatan Aliran 0,05- 12 m/s
Jinis Cairan Didhukung Cairan sing ngemot reflektor 100ppm lan paling ora 20% reflektor luwih gedhe tinimbang 100 mikron.
Power Supply AC: 85-265V DC: 24V/500mA
Jenis kurungan Dipasang ing tembok
Derajat pangayoman IP66 miturut EN60529
Suhu operasi -20 ℃ nganti +60 ℃
Bahan omah Fiberglass
Saluran Pengukuran 1
Tampilan 2 baris × 8 karakter LCD, tingkat 8 digit utawa total 8 digit (bisa direset)
Unit Pangguna Dikonfigurasi (Inggris lan Metrik)
Rate Rate lan Tampilan Kacepetan
Totalized galon, ft³, barel, lbs, liter, m³, kg
Komunikasi 4-20mA,Relay lan OCToutput
keypad 4tombol pcs
Ukuran 244(h)*196(w)*114 (d) mm
Bobot 2,4 kg

Transduser:

Tipe Transduser

sisipan

Derajat pangayoman

IP67 utawa IP68 miturut EN60529

Suhu Cairan sing cocog

Std.Suhu: -35 ℃ ~ 85 ℃

Suhu Dhuwur: -35 ℃ ~ 150 ℃

Range diameter pipa

65-4000 mm

Ukuran Transduser

58*58*199mm

Bahan transduser

baja tahan karat

Dawane kabel

Jembar: 10 m

Kode Konfigurasi

DF6100-EI   Insersion Doppler Ultrasonic Flowmeter        
    sumber daya                      
    A   110VAC                       
    B   220VAC                       
    D   24VDC                        
    S   Pasokan Solar 65W (kalebu papan solar)        
        Pilihan Output 1                  
        N   N/A                      
        1   4-20mA                      
        2   Relay                
        3   OKT                  
            Pilihan Output 2              
                Padha ing ndhuwur            
                Tipe Sersor            
                D   Transduser Sisipan Standar ( Dn65-4000 )         
                    Suhu Transduser      
                    S   -3585(kanggo wektu cendhak nganti 120)
                    H   -35150
                        Diameter Pipa     
                        DNX   egDN65—65mm, DN1000—1000mm
                            dawa kabel    
                            10m   10m (standar 10m) 
                            Xm   Kabel umum Max 300m(standar 10m) 
                            XmH Suhu dhuwur.Kabel Max 300m
                                     
DF6100-EI A 1 N/LDI D S DN100 10m   (conto konfigurasi)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: